Ok daje wam poradnik jak wyświetlać coś w userdetalis.php napisanego przez użytkownika
Naszego nowego moda napiszemy na podstawie
http://nav.cal.pl/index.php/topic,1205.0.htmlAutor poradnika z serii "Małe modziki na tej samej podstawie": tuno12
My to zrobimy jako Twój klient BT.
Oki to teraz weźmiemy się do pracy

W zapytaniu:
ALTER TABLE users ADD `stronawww` varchar(80) NOT NULL default '';zmień zmienną stronawww na klient_bt, czyli
ALTER TABLE users ADD `klient_bt` varchar(80) NOT NULL default '';W my.php
tr("Twoja strona WWW", "<input type=\"text\" name=\"stronawww\" size=50 value=\"" . htmlspecialchars($CURUSER["stronawww"]) . "\" /> ", 1);zmieniamy nie tylko zmienną ale też napis, czyli
tr("Twój klient BT.", "<input type=\"text\" name=\"klient_bt\" size=50 value=\"" . htmlspecialchars($CURUSER["klient_bt"]) . "\" /> ", 1);takeprofedit.php
$stronawww = $_POST["stronawww"];zmieniamy na:
$klient_bt = $_POST["klient_bt"];$updateset[] = "klient_bt = " . sqlesc($klient_bt);czyli w tym pliku skupiliśmy się tylko na zmiennych.
No to teraz userdetalis.php
if ($user["stronawww"])
print("<tr><td class=rowhead>Strona WWW użytkownika</td><td align=left>$user[stronawww]</td></tr>\n");zmieniamy również zmienną, ale i napis, czyli:
if ($user["klient_bt"])
print("<tr><td class=rowhead>Klient BT:</td><td align=left>$user[klient_bt]</td></tr>\n");W tym usunąłem link, ponieważ jest on nie potrzebny, dlatego może wam się wydawać że popełniłem błąd, lecz nie.
Wszędzie zmieniamy stronawww na to co chcemy można na good_food etc.
Jak coś to pisać

///////////////////Poradnik napisany przeze mnie\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\